Hinnasto

 

Välityspalkkio asunto-osakkeiden myynnistä

2 % (sisältäen arvonlisäveron 24 %) ja lisäksi asiakirja- ja kaupankäyntikulut toteutuneiden kulujen mukaan (nämä kulut laskutetaan sitä mukaan kun kuluja syntyy).  Minimipalkkio 5000 euroa (sis. alv 24 %). Välityspalvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan kuitenkin aina erikseen kohteen erityispiirteet ja markkinatilanne huomioiden. Palkkio sisältää asunnon ammattimaisen valokuvauksen, mahdollinen videokuvaus ei sisälly hintaan. Mikäli toimeksianto päätetään, tullaan perimään asiakirja-, valokuvaus-, markkinointi- ja mahdolliset stailauskulut toteutuneiden kulujen mukaan.

 

Välityspalkkio kiinteistön myynnistä

3 % (sisältäen arvonlisäveron 24 %) ja lisäksi asiakirja- ja kaupankäyntikulut toteutuneiden kulujen mukaan (nämä kulut laskutetaan sitä mukaan kun kuluja syntyy). Minimipalkkio 6000 euroa (sis. alv 24 %). Palkkio sisältää asunnon ammattimaisen valokuvauksen, mahdollinen videokuvaus ei sisälly hintaan. Mikäli toimeksianto päätetään, tullaan perimään asiakirja-, valokuvaus-, markkinointi- ja mahdolliset stailauskulut toteutuneiden kulujen mukaan.

 

Kauppakirjan laadinta erikseen

380 euro (sis. alv 24%)

 

Osakehuoneiston vuokrauspalvelu

1 kk vuokraa vastaava määrä + alv 24 % tai sopimuksen mukaan. Palkkio sisältää asunnon ammattimaisen valokuvauksen. Palkkion määrä maksimissaan 2000 euroa + alv 24 %. 

 

Kiinteistön vuokrauspalvelu

2 kk vuokraa vastaava määrä + alv 24 % tai sopimuksen mukaan. Palkkio maksimissaan 3000 euroa + alv 24 %. 

 

Arviokirja

Asunto-osakkeiden arviokirja 250 euroa (sis. alv 24 %), kiinteistön arviokirja 450 euroa (sis. alv 24 %).

 

Muu myyntitoiminnan ulkopuolella tehtävä työ

90 euroa per tunti (sis. alv 24 %) + kilometrikorvaus.

 

Palkkioihin lisätään mahdolliset asiakirja- ja viranomaiskulut. Arviokäynti on maksuton. Palvelun sisällöstä sovitaan kunkin kohteen erityispiirteet huomioon ottaen.

 

Lisäpalvelut

Myyntistailaus (alle 100 m2) 550 € (sis. alv 24 %)

Myyntistailaus (yli 100 m2) 890 € (sis. alv 24%)

Asunnon kalustus ja stailaus tyhjään asuntoon (alle 100 m2) 990 € (sis. alv 24 %)

Asunnon kalustus ja stailaus tyhjään asuntoon (yli 100 m2) 1590 € (sis. alv 24 %)

 

Hinnasto päivitetty elokuussa 2023

 

Myyntialue Helsinki, Espoo, Vantaa, Sipoo. Mikäli myyntikohde näiden alueiden ulkopuolella peritään myös kilometrikorvaukset.

Suosittele Hyggeä

Suosittele meitä ystävillesi! <3